به گزارش پایگاه خبری درسانیوز به نقل از آکاایران آمده است که حجتالاسلام محمدنقی نقدعلی، نماینده خمینیشهر منشور حمایت از این قانون را در جایگاه هیأت رئیسه مجلس نصب کرد.
در ادامه بحثها درباره حجاب در کشور، محمدجواد لاریجانی، رئیس پژوهشگاه دانشهای بنیادی، امروز در نشست همایش بینالمللی «حقوق ملت و آزادیهای مشروع»، با اشاره به مسئله حجاب، گفت که این موضوع به یکی از چالشهای اجتماعی کشور تبدیل شده و پرسشهایی درباره اجبار آن مطرح است.
سرانجام قانون عفاف و حجاب
لایحه «حمایت از فرهنگ عفاف و حجاب» که پس از حوادث پاییز ۱۴۰۱ توسط قوه قضاییه تدوین شد، در دوران دولت سیزدهم با قید دو فوریت برای تصویب به مجلس ارسال شد. مجلس یازدهم نیز این لایحه را در ۲۹ شهریور ۱۴۰۲ با افزایش ۵۰۰ درصدی مواد برای اجرای آزمایشی سهساله تصویب و به شورای نگهبان ارسال کرد. اما شورای نگهبان به دلیل ابهاماتی مانند استفاده از سیستمهای تشخیص چهره، بار مالی لایحه و تداخل وظایف وزارت کشور با سایر نهادها، آن را بازگرداند. در نهایت، این شورا در شهریور ۱۴۰۳ لایحه را تأیید و به مجلس ارسال کرد.
پس از تصویب این لایحه در مجلس، محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی آن را برای اجرا به دولت چهاردهم ابلاغ کرد. اما پیش از موعد تعیینشده، مقامات دولت چهاردهم به ریاست مسعود پزشکیان اعلام کردند که اجرای لایحه عفاف و حجاب بهحال تعلیق درآمده و خواستار اصلاح آن شدند اما بر خی از نمایندگان مجلس بر ابلاغ مستقیم این قانون به زیرمجموعههای دولت تأکید دارند. علی نیکزاد، نایب رئیس مجلس، میگوید، ابلاغ این مصوبه هیچ ارتباطی به مخالفت دولت ندارد.
با این حال با شدتگرفتن اختلافات بین دولت و مجلس، شورای عالی امنیت ملی به استناد شرایط کشور، مانع اجرای این قانون شد. اما تنشها میان طرفداران و منتقدان اجرای این قانون و بحثهای سیاسی پیرامون آن ادامه دارد