ترویج قرآن در حوزه و دانشگاه باید مورد توجه قرار بگیرد

کد خبر: 38204

وی اضافه کرد: هم اکنون بیش از پنج هزار روحانی در نهادهای مختلف دولتی، نظامی و انتظامی و ۲۰ هزار طلبه نماز در کشور داریم که نیاز است به ترویج فرهنگ نماز و قرآن در بین قشرهای مختلف بپردازند. رئیس ستاد اقامه نماز کشور ادامه داد: اهمیت اقامه و برپا داشتن نماز در جامعه مطابق […]

وی اضافه کرد: هم اکنون بیش از پنج هزار روحانی در نهادهای مختلف دولتی، نظامی و انتظامی و ۲۰ هزار طلبه نماز در کشور داریم که نیاز است به ترویج فرهنگ نماز و قرآن در بین قشرهای مختلف بپردازند.

رئیس ستاد اقامه نماز کشور ادامه داد: اهمیت اقامه و برپا داشتن نماز در جامعه مطابق دستورهای اسلام همواره مورد تاکید است بنابراین اقامه و بر پاداشتن تنها به نماز محدود و خلاصه نمی‌شود، بلکه قرآن نیز به مانند نماز باید همواره در جامعه اقامه و برپا داشته شود.

وی با تاکید بر اینکه مسوولان اجرایی باید به فریضه نماز و قرآن توجه ویژه داشته باشند، بیان کرد: از هیات دولت می‌خواهم هر چند ماه یکبار نیم ساعت را به تفسیر نماز و قرآن اختصاص دهند.

حجت الاسلام و المسلمین قرائتی با بیان اینکه حوزه و دانشگاه ۷۰۰ روز طی چهار سال مقطع تحصیلی را به دلیل مناسبت‌ها، تعطیلی بین ترم و تابستان تعطیل هستند، خاطرنشان کرد: ترویج قرآن در حوزه و دانشگاه باید مورد توجه قرار بگیرد و انتظار داریم تعطیلات کمتر شود.

وی افزود: این انتظار را داریم که ماه رمضان امسال متفاوت از گذشته در ترویج فریضه نماز و قرآن باشد و تفسیر صریح و کامل آیات قرآن مجید و تبیین آن برای مخاطبان در جامعه به خوبی انجام شود.

این مسوول، راه‌های ارتباط با خدا را مسیری برای در امان ماندن فرزندان از آسیب‌ها دانست و گفت: نماز و قرآن قدرت انسان‌ها را تقویت می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *