به گزارش شهنام صدیقصفایی گزارشگر پایگاه تحلیلی- خبری درسانیوز: توافق اولیه برای اختصاص ۳۵ میلیون دلار ارز به هشت پروژه مهم استان کرمانشاه انجام شد.
استاندار کرمانشاه با بیان مطلب بالا، افزود: رشد و توسعه کارخانجهها استان کرمانشاه نیازمند کمکهای ملی بیشتری است و لازم است تولید کنندههای این استان برای گرفتن اعتبار و تسهیلات با کارخانههای بزرگ استانهای صنعتی مقایسه نشوند.
محمدطیب صحرایی امروز پنچ شنبه در نشست تخصیص و تأمین ارز موردنیاز برای توسعه خطوط تولید کارخانههای استان کرمانشاه که با حضور مدیرکل ماشینآلات و تجهیزات تولیدی وزارت صنعت، معدن و تجارت، سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه و مدیرکل صمت و جمعی از سرمایهگذاران استان تشکیل شد، اظهار داشت: در استان، سرمایهگذاران، کارآفرینان و تولیدکنندگان را همکار و همراه خود در اجرای برنامهها میدانیم زیرا معتقدیم افرادی که زمینه ارتقای سطح اشتغال و رشد تولید را در استان کرمانشاه فراهم میکنند ارزشمند و در جامعه اثرگذار هستند.
وی با اشاره به خسارتهای وارد شده به استان کرمانشاه در طول ۸ سال دفاع مقدس از سوی رژیم بعث عراق، خواستار تعیین اولویتها در کشور برای توجه بیشتر به استانهای کمتر برخوردار شد و ادامه داد: در سطح ملی ضروری است که توجهات بیشتری به این گونه استانها از جمله استان کرمانشاه شود و یکسری اقتضائات و امکانات از جمله تخصیص اعتبار و ارز بیشتر برای کارخانهها و شرکتهای تولیدی استان کرمانشاه در نظر گرفته شود.
استاندار کرمانشاه تصریح کرد: رشد و توسعه کارخانهها استان نیازمند کمکهای ملی بیشتری است و لازم است تولید کنندههای این استان کرمانشاه برای گرفتن اعتبار و تسهیلات با کارخانههای بزرگ استانهای صنعتی مقایسه نشوند.
وی گفت: در صورت ادامه این روند فاصله صنعت استان کرمانشاه با استانهای بزرگ صنعتی کمتر خواهد شد.
استاندار کرمانشاه با اشاره به شروع فعالیتهای مناسب تولیدی استان طی چند مدت گذشته، خواستار در نظر گرفتن شرایط بهتر برای این واحدهای تولیدی به منظور زمینهسازی و تسریع در بهره برداری از آنها و کمک به ایجاد اشتغال بیشتر و کاهش نرخ بیکاری و افزایش رونق اقتصادی در استان کرمانشاه شد.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد که با حمایتها و تلاشهای بیشتر هر روز شاهد رشد فعالیت واحدهای تولیدی و کارآفرینان و سرمایهگذاران در استان کرمانشاه باشیم.
در این نشست ۸ پروژه صنعتی که اجرای آنها نیازمند تخصیص ارز است با اعتبار ۳۵ میلیون دلار بررسی و تصمیمات لازم برای تخصیص اعتبار به این پروژهها اتخاذ شد.