به گزارش پایگاه تحلیلی- خبری درسانیوز: عباس علیآبادی وزیر صمت گفت: خودروسازان داخلی را مجاب کردهایم تا از سال آینده در سبد تولیدات خود حتما یک خودرو برقی هم وجود داشته باشد.
وزیر صمت در حاشیه آیین بهرهبرداری از فاز دوم مجتمع ذوبآهن بیستون در گفتگو با خبرنگاران با بیان این که جایگزین خودروهای برقی به جای بنزینی، بهرهوری در حوزه حمل و نقل را افزایش میدهد، گفت: وزارت صمت برای جاانداختن تولید و استفاده از خودروهای برقی برنامههای گستردهای را در دست اجرا دارد.
علیآبادی ادامه داد: در گام نخست شرکتهایی که در زمینه مونتاژ خودروهای بنزینی بودند را به طرف خودروهای برقی هدایت کردهایم و علاوه بر این خودروسازان داخلی را مجاب کردهایم تا از سال آینده در سبد تولیدات خود حتما یک خودرو برقی هم وجود داشته باشد.
وی افزود: از امسال برنامه توسعه زیرساختها برای خودروهای برقی را هم آغاز کردهایم، به طوری که اکنون این طرح در تهران به شرایط امید بخشی رسیده و در حال حرکت است و تا پایان سال به شرایط نرمالی خواهد رسید.
وزیر صمت گفت: در کنار این امر سعی کردهایم با واردات خودروهای برقی به تنظیم بازار خودرو در کشور هم کمک کنیم ،ضمن آن که در کنار این امر ارتقای کیفیت خودروهای بنزینی و هیبریدی با کیفیت بالا در دستور کار قرار دارد.
علیآبادی در ادامه با بیان این که ارتقای کیفیت، کاهش قیمت و پاسخگویی بهتر به مشتریان هدف اصلی ما نه فقط برای صنعت خودروسازی بلکه برای همه صنایع در کشور است، افزود: ما هدفمان این است در صنعت خودرو تراز کشور به تراز جهانی ارتقا یابد، زیرا دنیا امروز به سمت تولید خودروهای خودران و استفاده از خودروهای برقی در حال حرکت است،لذا تلاش خواهیم کرد تا فرهنگ مصرف خودروهای برقی در کشور جا بیفتد.
وی افزود: از جمله چالشهای مهم کشور تامین سوخت برای خودروهاست که با تولید خودروهای برقی ضمن آن که میزان مصرف سوخت را در کشور کاهش خواهیم داد از آلودگی شهرها که از چالشهای جدی کشور است و در سالهای گذشته برای شهرهای کوچک هم مشکل ساز شده است جلوگیری خواهد شد. علاوه بر این از اکنون در حال برنامهریزی برای ایجاد زیرساختهای لازم در جادهها و محورهای برون شهری هستیم.
وزیر صنعت، معدن و تجارت همچنین در آیین بهرهبرداری از فاز دوم مجموعه ذوب آهن بیستون کرمانشاه، با بیان این که افزایش بهرهوری و ایجاد ارزش افزوده بیشتر از اهداف مهم این وزارتخانه است، گفت: متاسفانه بهرهوری در مصرف انرژی در بخش خانگی و صنعت در کشور وجود ندارد.
علیآبادی با بیان این که متاسفانه بهره وری در مصرف انرژی در بخش خانگی و صنعت در کشور وجود ندارد، لذا نخستین گام در افزایش تولید افزایش بهرهوری است، افزود: صنایع انرژیبر در کشورهای پیشرفته دنیا به تدریج در حال کنار گذاشته شدن است و به کشورهایی که چالش انرژی برای آنها مهم نیست صادر میشود.