حذف بخش خصوصی از حوزه نمایش خانگی

کد خبر: 10669

مصوبه‌ای که در بدو مطرح شدن در شورای عالی انقلاب فرهنگی با واکنش گسترده فعالان فرهنگ و هنر و هشدار درباره عواقب این تصمیم غیرکارشناسی مواجه شد، حال با گنجانده شدن در بند ب ماده ۷۶ لایحه برنامه هفتم توسعه و تصویب آن در مجلس ابعاد جدیدی پیدا می‌کند.

به گزارش پایگاه تحلیلی‌- خبری درسانیوز؛ آیا مجلس انقلابی برنامه هفتم توسعه را با رویکرد انحصارطلبی و محدودکردن فضا برای رسانه‌ها و پلتفرم‌ها، تصویب می‌کند یا صدای دلسوزان و فعالان بخش خصوصی شنیده می‌شود؟ در حالی که سیاستگذاران و تصمیم‌گیران حوزه فرهنگ پس از مصوبه جنجالی شورای‌عالی انقلاب فرهنگی همچنان در اقناع جامعه فرهنگی برای چرایی واگذاری نظارت شبکه نمایش خانگی به سازمان صداوسیما و ابعاد قانونی آن کاری از پیش نبرده‌اند، تصویب برنامه هفتم توسعه، پایانی بر مشاجرات و استدلالات مطرح شده در این موضوع خواهد بود.
مصوبه‌ای که در بدو مطرح شدن در شورای عالی انقلاب فرهنگی با واکنش گسترده فعالان فرهنگ و هنر و هشدار درباره عواقب این تصمیم غیرکارشناسی مواجه شد، حال با گنجانده شدن در بند ب ماده ۷۶ لایحه برنامه هفتم توسعه و تصویب آن در مجلس ابعاد جدیدی پیدا می‌کند. موضوعی که در تدوین برنامه هفتم توسعه شاید از چشم بسیاری از کارشناسان حوزه فرهنگ، هنر و رسانه دور مانده بود.
در این زمینه مهدی کوهیان، کارشناس ارشد حقوق رسانه و تهیه کننده سینما در حساب کاربری خود در پلتفرم «X» نوشت: «بند ب ماده ۷۶ لایحه برنامه هفتم توسعه: سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران مکلف است پنجره واحد بارگذاری صوت و تصویر فراگیر در حوزه خود را حداکثر ظرف شش‌ماه پس از اجرائی شدن این قانون ایجاد کند. ‏تمام رسانه‌های ناشر محور دارای مجوز از سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران مکلفند محتوای در حیطه اختیارات تنظیم‌گری صداوسیما را از طریق این پنجره واحد بر روی سکوی خود بارگذاری کنند.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *