محسن عباسیفرد گزارشگر پایگاه تحلیلی- خبری درسانیوز؛ دولت مسعود پزشکیان تحتتأثیر مخالفخوانیها قرار نمیگیرد
یک فعال سیاسی اصولگرا گفت: دولت مسعود پزشکیان نشان داده است که برای تصمیمگیری استقلال عمل دارد و تحتتأثیر مخالف خوانیها و تلاشهای منقدان و مخالفان قرار نمیگیرد.
ناصر ایمانی، فعال سیاسی اصولگرا در گفتوگو با «درسانیوز» با اشاره به عملکرد دولت چهاردهم اظهار داشت: دولت آقای مسعود پزشکیان در اقدامی شایسته قرار را بر وفاق ملی گذاشته است. این رویکرد حتماً تأثیر چشمگیری در کارآمدیها و عبور از وضعیت موجود دارد. زیرا تجربه گذشته نشان میدهد اختلافات سیاسی و درگیری داخلی هم انرژی و وقت را هدر میدهد و هماینکه افکار عمومی را نسبت به تصمیمگیران بیاعتماد خواهد کرد.
به گفته وی، در شرایطی که وضعیت اقتصادی کشور نابسامان است و منطقه در شرایط جنگی قرار دارد، اگر در رفتار خود منطق را فراموش کنیم، طبعاً در چنین موقعیتی همه امور را در بن بست قرار میدهد.
وی گفت: کار دولت مسعود پزشکیان در چنین موقعیتی بسیار دشوار است. بنابراین توقع از دولت باید با در نظر گرفتن وضعیت موجود باشد و نباید بیتوجه به شرایط موجود، سیاهنمایی علیه دولت صورت گیرد.
دولت مسعود پزشکیان تحتتأثیر مخالفخوانیها قرار نمیگیرد
او با اشاره به شرایط فوقالعاده حساس منطقه افزود: تحرکات دیپلماسی دولت چهاردهم دقیقاً همانی است که لازمه برهههای حساس است. شخص رئیس جمهوری در اجلاس سالانه سازمان ملل متحد چهرهای مقتدر از ایران به نمایش گذاشت و در نیویورک دیدارهای تعیین کنندهای با سران کشورهای دیگر داشت.
همچنین آقای عراقچی وزیر امور خارجه بهطور کاملاً حرفهای و خستگی ناپذیری از این کشور به آن کشور میرود تا برنامههای در نظر گرفته شده را پیگیری کند که در این باره باید گفت، رایزنی و تلاش برای برقراری رابطه توأم با تعامل با کشورهای حوزه خلیج فارس از ارزش بیشتری برخوردار است. به این معنی که وقتی غرب ما را تحریم می کند و بعضی از کشورها به ناچار با ایران داد و ستد نمی کنند، این همسایه ها و هم منطقهایها هستند که میتوانند با ایران وارد تعاملات سیاسی_ اقتصادی شوند.
این فعال سیاسی با اشاره به انتقادات مطرح شده درباره برخی انتصابات گفت: مسالهای که این روزها دولت مسعود پزشکیان با آن مواجه شده، اعتراض به انتصابات دولت است. یعنی از سویی اصلاح طلبان به تعیین چهره های اصولگرا و در کل غیر اصلاح طلب معترضاند و این رویه را بیربط به وفاق ملی میدانند.
از طرف دیگر جریانی که در انتخابات پزشکیان بود، سپردن مسئولیت به دست کسانی را که به زعم آنها نباید در نظام مدیریتی جمهوری اسلامی جایی داشته باشند، در تضاد با مصالح ملی میدانند. البته دولتیها تا به امروز نشان دادهاند، برای تصمیم گیری استقلال عمل دارند و تحتتأثیر مخالف خوانیها و تلاشهای منقدان و مخالفان قرار نمیگیرند که باید گفت، تکیه بر همین نوع رفتارهاست که جامعه را نسبت به عملکرد دولت چهاردهم امیدوار کرده است.