فرشاد عیسی‌پور داور سومین جشنواره کشوری نشاط شد

کد خبر: 46781

فرشاد عیسی‌پور مدرس دانشگاه ملی مهارت استان کرمانشاه و هنرستان هنرهای زیبا پسران کرمانشاه به عنوان داور سومین جشنواره ملی درون دانشگاهی نشاط در بخش پوستر برگزیده شد.

فرشاد عیسی‌پور مدرس دانشگاه ملی مهارت استان کرمانشاه و هنرستان هنرهای زیبا پسران کرمانشاه به عنوان داور سومین جشنواره ملی درون دانشگاهی نشاط در بخش پوستر برگزیده شد.

به گزارش پایگاه تحلیلی‌- خبری درسانیوز؛ سومین جشنواره کشوری نشاط توسط مرکز مشاوره، تربیت‌بدنی و سلامت دانشجویی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ملی مهارت کشور با همکاری دانشگاه ملی مهارت واحد استان خراسان جنوبی برگزار می‌شود. اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه ملی مهارت می‌توانند در این رویداد شرکت کنند.

مدرس دانشگاه ملی مهارت استان کرمانشاه در باره محورهای جشنواره سومین جشنواره کشوری نشاط گفت: این جشنواره در محورهای؛ بهینه‌سازی و ارتقای جایگاه مراکز مشاوره در دانشگاه، انتقال تجارب موفق و اثربخش و همچنین ارائه شیوه های نوین فرهنگ‌سازی در امر مشاوره.(در بخش الگوی برتر مشاوره)، کاربرد مؤثر مشاوره و بهره‌مندی از طرح‌ها و ایده‌های خلاقانه کارکنان، اساتید و مشاوران در امور آموزشی، افزایش انگیزه تحصیلی و کاهش معضلات تحصیلی(اخراج، انصراف، اتمام سنوات و …)، فعالیت مؤثر مراکز مشاوره در بهبود رفتار و مهارت‌های سازمانی و انگیزش شغلی، شناسایی مضامین نو مرتبط با مشاوره و سلامت روان، ورزش و افزایش روحیه نشاط و شادکامی در جامعه دانشگاهی، ارتقا سطح آگاهی در حوزه سلامت روان، راهکارهای ارتباط و اعتمادسازی نسبت به دفتر مشاوره و سلامت، افزایش تاب‌آوری اجتماعی، ارائه راهکارهای نو خلاق در خدمات مشاوره‌ای، آسیب‌شناسی سلامت روانی، مسئولیت‌پذیری، ورزش و نشاط اجتماعی، انگیزه تحصیلی، ارتقای بهزیستی روان‌شناختی و اجتماعی، سبک زندگی ایرانی اسلامی،  امید آفرینی
و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی (با محوریت اعتیاد و خود آسیب‌رسان) داوری خواهد شد.

عیسی‌پور در خصوص بخش ادبی – ویژه کلیه دانشجویان، اعضای کانون‌ها و انجمن‌های دانشجویی که به رقابت می‌پردازند، گفت: بخش ادبی شامل شعر، دلنوشته، داستان کوتاه، نشریه، واقعه‌نگاری(تجربه زیستی در حوزه ورزش و سلامت روان) است و ویژه کلیه دانشجویان، اعضای کانون‌ها و انجمن‌های دانشجویی می‌باشد.

وی با اشاعره به اینکه هر فرد فقط می‌تواند سه اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال نماید، افزود: تمام آثار باید دارای عنوان باشند، عنوان یا نام اثر با خط تیتر در بالا و میانه صفحه قرار گیرد. استفاده از تمامی قالب و سبک‌های ادبی در آثار ارسالی آزاد است.

مدرس دانشگاه ملی مهارت استان کرمانشاه ادامه داد: آثار می‌بایست به فرمت PDF و یا WORD با حجم فایل حداکثر ۳ مگابایت بر روی سامانه جشنواره بارگذاری شوند. وجود غلط املایی و یا عدم رعایت اصول تایپ از ارزش اثر می‌کاهد. درج نام شاعر و نویسنده در فایل متن اثر ممنوع است.
عیسی‌پور افزود: اشعار ارسال شده در هر یک از قالب‌های الف) شعرکلاسیک(غزل، مثنوی، رباعی یا دو بیتی، قصیده) – ب- شعر سپید، ج- شعر نیمایی آزاد است و اما در بخش شعر نو، شاخص‌هایی همچون «فرم»، «زبان»، «تصویرپردازی»، «نظم ارگانیکی»، «اندیشه»، «تکنیک» و «خلاقیت» مورد توجه است.
این داور جشنواره تأکید کرد: صفحه اول اثر فقط به شناسنامه اثر تعلق پیدا کند؛ مشخصات کامل صاحب اثر باید در آن صفحه تایپ و همراه اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شود و چنانچه اصالت اثر در هر مرحله جشنواره احراز نشود، اثر از رقابت حذف خواهد شد. آثار ارسالی باید در دو سال اخیر تولید شده باشد.

مدرس دانشگاه ملی مهارت استان کرمانشاه به موضوع نشریه اشاره کرد و گفت: در این بخش فقط دانشجویان و کانون همیاران سلامت روان دانشکده‌ها می‌توانند شرکت نمایند.
عیسی‌پور ادامه داد: نشریات و آثاری که توسط افراد و نهادهای بیرون دانشگاه تهیه شده‌اند، امکان شرکت در جشنواره را ندارند، در صورت تخلف کلیه آثار فرد متخلف از جشنواره حذف خواهد شد.
وی افزود: هر نشریه می‌تواند در قالب کل موضوعات جشنواره شرکت کند. (در صورتی‌که در تمام حوزه‌ها دارای اثر می‌باشد)
مدرس دانشگاه ملی مهارت استان کرمانشاه گفت: هر فــرد می‌تواند حداکـــثر با سـه اثر در هر رشـته از این بخـــش در جـشنواره شرکت نماید و فرم ثبت نام برای شرکت در بخش نشریات صرفاً توسط سردبیر نشریه تکمیل و ارسال گردد.
عیسی‌پور تاکید کرد: آثار تکراری، باز نشر و خارج از بازه زمانی امکان شرکت در جشنواره را ندارند. در صورت تخلف، کلیه آثار فرد متخلف از جشنواره حذف خواهد شد .
وی افزود: تداوم و تناوب انتشار یک نشریه، امتیاز در نظر گرفته می‌شود. این امتیاز به این صورت می‌باشد که در صورت برابری امتیاز، نشریه ای که تعداد انتشار بیشتری در بازه زمانی مذکورداشته باشد انتخاب خواهد شد.
مدرس دانشگاه ملی مهارت استان کرمانشاه تأکید کرد: متقاضی شرکت در جشنواره بایستی در زمان انتشار اثر دانشجو باشد و نشریات ارسالی باید در فاصله زمانی مرداد ۱۴۰۲ تا پایان اسفند ۱۴۰۳ منتشر شده باشند و هر اثر یا نشریه می‌بایست در قالب فایل PDF ارسال گردد.
عیسی‌پور در ادامه با توجه به اینکه هر اثر شامل این موارد می‌باشد، گفت: شناسنامه اثر که شامل معرفی اثر و مشخصات کامل نشریه، خود اثر (مصاحبه، مقاله، صفحه‌آرایی، تیتر، خبر و …)، اصل فایل نشریه ای که اثر در آن منتشر شده است و در صورتی‌که یک نشریه در چند حوزه رقابتی شرکت کرده است، باید آثار را به صورت جداگانه ارسال نماید.
وی افزود: شناسنامه نشریه حتما باید با دقت بررسی شود و مشخصات اعضای فعال نشریه به طور کامل نگاشته شود. زیرا اگر نشریه‌ای برگزیده شود به افرادی که مشخصات آن در این بخش ذکر شده تقدیرنامه تعلق خواهد گرفت و بعدا امکان ویرایش وجود نخواهد داشت.
مدرس دانشگاه ملی مهارت استان کرمانشاه گفت: در حوزه نشریات برتر، در صورت برگزیده شدن برای ۵ نفر از اعضای فعال نشریه به انتخاب صاحب‌امتیاز تقدیرنامه صادرخواهد شد و سه جایژه ویژه به سردبیر و دو عضو به انتخاب صاحب‌امتیاز نشریه اعطا می‌شود.

عیسی‌پور در مورد بخش واقعه‌نگاری گفت: با توجه به ماهیت واقعه‌نگاری، آثار ارسالی باید به صورت فردی باشد؛ یعنی هر اثر فقط می‌بایست توسط یک نفر تهیه و ارسال شود و آثار ارسالی می‌تواند تجربه زیستی هر دانشجو در حوزه‌های مشاوره و سلامت روان باشد.
وی افزود: در نگارش تجربه زیستی، الزامی به رعایت ساختار مقاله‌نویسی نمی‌باشد. فقط آثار ارسالی حداکثر ۴۰۰۰ کلمه و در قالب فایل PDF و WORD ارسال گردد.

مدرس دانشگاه ملی مهارت استان کرمانشاه در خصوص موضوع دلنوشته و داستان کوتاه گفت: آثار ارسالی باید به لحاظ فرم در محدوده داستان کوتاه قرار گرفته و بیشتر از ۲۰۰۰ کلمه نباشد و  آثار به ‌صورت تایپ‌ شده با سایز ۱۴ و قلم BNazanin باشد و با فرمت PDF و WORD ارسال گردد.
عیسی‌پور ادامه داد: در داستان کوتاه موضوع، طرح، شخصیت پردازی، گفتگو، فضاسازی، پرداخت، لحن داستان و زاویه دید از موارد مورد ارزیابی خواهد بود و صفحه اول اثر فقط به شناسنامه اثر تعلق پیدا کند؛ مشخصات کامل صاحب اثر باید در آن صفحه تایپ و همراه اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شود.
وی افزود: چنانچه اصالت اثر در هر مرحله از جشنواره احراز نشود، از رقابت حذف خواهد شد و هر فرد می تواند سه اثر در هر یک از بخش ها به دبیرخانه جشنواره ارسال نماید.اثر ارسالی باید در دو سال اخیر تولید شده باشد.

مدرس دانشگاه ملی مهارت استان کرمانشاه در باره بخش هنری – ویژه کلیه دانشجویان، اعضای کانون‌ها و انجمن‌های دانشجویی تأکید کرد: بخش هنری شامل موضوعات شامل پوستر، نقاشی و تصویرسازی، خوشنویسی، عکاسی، انیمیشن، موشن گرافی و پادکست است و ویژه کلیه دانشجویان، اعضای کانون‌ها و انجمن‌های دانشجویی می‌باشد.

عیسی‌پور در باره پوستر نوضیح داد و گفت: در بخش پوستر ارسال فایل اصلی با رزولوشن DPI300 و با فرمت JPG باشد و در صورت درخواست داوران جشنواره، شرکت کننده مؤظف است فایل اجرایی(لایه باز) یا اصل اثر را برای احراز هویت آن ارائه نماید.

وی افزود: پوسترها می‌بایست به صورت عمودی و در سایز ۵۰ در۷۰ سانتیمتر باشند و  ارائه‌ی شناسنامه‌ی اثر شامل (نام و نام خانوادگی صاحب اثر، نام اثر، رشته و …) الزامی است و حجم هر فایل ارسالی می‌بایست حداقــل یک و حداکثر ۶ مگابایت باشد.

مدرس دانشگاه ملی مهارت استان کرمانشاه در موضوع نقاشی و تصویرسازی گفت: هر فرد می‌تواند حداکثر ۳ اثر را به دبیرخانه جشنواره ارسال نماید و سبک، تکنیک و شیوه اجرایی آثار آزاد می‌باشد. همچنین در بخش خوشنویسی، انتخاب نوع خط هم به عهده‌ی خود هنرمند است.
عیسی‌پور ادامه داد:  از آثار می‌بایست عکس گرفته شود و با فرمت JPG و با حداکثر حجم فایل ۶ مگابایت بر روی سامانه جشنواره بارگذاری گردد. از هر اثر تنها یک عکس ارسال شود که از زاویه‌ای مناسب و با کیفیتی مطلوب گویای کلیت اثر باشد.
وی افزود: تمامی آثار باید دارای عنوان باشند، ذکر نام فرد بر روی اثر ممنوع است و ارائه اصل اثر پس از انجام داوری اولیه و راهیابی به مرحله نهایی الزامی است که متقاضیان همراه فایل‌ها، یک متن نوشتاری تشریح و تبیین ایده و اثر خود ارسال کنند. این نوشتار به اختصار و حداکثر ۱۰۰ کلمه باشد (شناسنامه اثر).

مدرس دانشگاه ملی مهارت استان کرمانشاه در خصوص خوشنویسی ادامه داد: هر فرد می‌تواند حداکثر ۳ اثر را به دبیرخانه جشنواره ارسال نماید و سبک، تکنیک و شیوه اجرایی آثار آزاد می‌باشد. همچنین در بخش خوشنویسی، انتخاب نوع خط هم به عهده‌ی خود هنرمند است.
عیسی‌پور توضیح داد: از آثار می‌بایست عکس گرفته شود و با فرمت JPG و با حداکثر حجم فایل ۶ مگابایت بر روی سامانه جشنواره بارگذاری گردد. از هر اثر تنها یک عکس ارسال شود که از زاویه ای مناسب و با کیفیتی مطلوب گویای کلیت اثر باشد و مامی آثار باید دارای عنوان باشند، ذکر نام فرد بر روی اثر ممنوع است.
وی افزود: ارائه اصل اثر پس از انجام داوری اولیه و راهیابی به مرحله نهایی الزامی است که متقاضیان همراه فایل‌ها، یک متن نوشتاری تشریح و تبیین ایده و اثر خود ارسال کنند. این نوشتار به اختصار و حداکثر ۱۰۰ کلمه باشد (شناسنامه اثر).

مدرس دانشگاه ملی مهارت استان کرمانشاه در باره عکاسی گفت: همه علاقه‌مندان به عکاسی می‌توانند در این فراخوان شرکت کنند و هر فرد می تواند حداکثر با ۵ اثر در جشنواره شرکت نماید که عکس‌های ارسالی می بایست در منطقه جغرافیایی ایران عکاسی ‌شوند.
عیسی‌پور تأکید کرد: عکس می‌بایست با کیفیت DPI 300 و حداکثر حجم ۱۰ مگابایت بر روی سامانه جشنواره بارگذاری شود، اما حداقل وضوح (رزولوشن) عکس‌های موبایلی حداقل ۱۳ مگاپیکسل باشد.
وی افزود: دستکاری و ویرایش ساختاری عکس‌ها تنها در بخش ویژه و خلاقانه مجاز هست. اصلاح رنگ، کنتراست و روشنی در تصاویر بخش اصلی در حدی که اصالت عکس را تغییر نمی‌دهد، قابل قبول است.

مدرس دانشگاه ملی مهارت استان کرمانشاه تأکید کرد: عکس‌های ارسالی، نباید دارای امضای عکاس، حاشیه، تاریخ، واترمارک، لوگو یا هر نشانه تصویری باشند.

عیسی‌پور ادامه داد: در صورتی که کیفیت آثار ارسالی برای چاپ در کتاب و نمایشگاه مناسب نباشد، اصل فایل با کیفیت بالاتر درخواست خواهد شد. در صورت عدم ارائه فایل اصلی، عکس از جشنواره حذف خواهد شد.
وی افزود: عکس‌ها باید دارای عنوان بوده و مطالعات مربوط به مکان و زمان عکس‌برداری و مدل دوربین مورد استفاده در هنگام بارگذاری در سایت جشنواره و در قسمت توضیحات آن درج و بارگذاری شوند.

مدرس دانشگاه ملی مهارت استان کرمانشاه در باره بخش انیمیشن و موشن‌گرافی گفت:  هر فرد می‌تواند حداکثر با سه اثر در هر رشته از این بخش در جشنواره شرکت نماید و  ارسال نام عوامل تولید اثر در قسمت همکاران ثبت شود که فایل اثر با فرمت mp4 در سامانه بارگذاری شود.
عیسی‌پور ادامه داد: آثار راه‌یافته به بخش نهایی جشنواره، بایستی بر روی لوح فشرده (CD) به آدرس دبیرخانه ارسال گردند و نوع نگاه در فرم و ساختار فایل‌ها می‌تواند متنوع و به انتخاب خود هنرمند باشد. تمام آثار ارسالی باید دارای عنوان باشند. ذکر نام تهیه کننده در آثار ارسالی ممنوع است.
وی افزود: حداکثر حجم فایل‌های ارسالی ۵۰ مگابایت می‌باشد که اثر ارسالی نباید دارای زمان کمتر از ۱۰۰ ثانیه باشد و دبیرخانه جشنواره در صورت صلاحدید آثار منتخب را با نام صاحب اثر منتشر خواهد کرد. اما هر فرد می‌تواند همزمان در همه بخش‌ها شرکت کند.

مدرس دانشگاه ملی مهارت استان کرمانشاه در باره موضوع فیلم کوتاه گفت:  تکمیل فرم تقاضای شرکت در جشنواره، ارسال طرح و متن فیلمنامه از طریق سامانه جشنواره توسط کارگردان اثر و ارائه فیلم مستند در این بخش قابل قبول است. ارسال جزئیات فیلم مستند در قسمت توضیحات سامانه ضروری است.
عیسی‌پور تأکید کرد:  ارسال نام بازیگران و عوامل گروه و یک قطعه عکس از کارگردان (جهت چاپ در کتاب، مکتوبات و سامانه جشنواره) و فایل متنی چکیده داستان فیلم یا اثر (حداکثر ۳۰۰ کلمه)، ارسال فیلم به دبیرخانه (درج رشته و نام اثر، نام و شماره تماس کارگردان و نام دانشگاه) الزامی است.
وی افزود: هر فرد می تواند حداکثر با سه اثر در هر رشته از این بخش در جشنواره شرکت نماید. حداکثر حجم فایل‌های ارسالی ۵۰ مگابایت می‌باشد.

مدرس دانشگاه ملی مهارت استان کرمانشاه در خصوص پادکست گفت:  تکمیل فرم تقاضای شرکت در جشنواره، ارسال اثر از طریق سامانه جشنواره، توسط کارگردان و یا تهیه کننده اثر و هر فرد می‌تواند حداکثر با سه اثر در هر رشته از این بخش در جشنواره شرکت نماید.
عیسی‌پور تأکید کرد:  ارسال نام عوامل تولید اثر و بارگذاری اثر بر روی سایت جشنواره در قالب فایل فشرده zip یا mp3 انجام پذیرد که نوع نگاه در فرم و ساختار فایل‌ها می‌تواند متنوع و به انتخاب خود هنرمند باشد.
وی افزود: تمام آثار ارسالی باید دارای عنوان باشند. ذکر نام تهیه کننده در آثار ارسالی ممنوع است و  آثار در بازه زمانی کمتر از ۳ دقیقه تولید شده باشند. ضروری است آثار با کیفیت مطلوب ضبط شوند. حداکثر حجم فایل‌های ارسالی ۵۰ مگابایت می‌باشد، اما دبیرخانه جشنواره در صورت صلاحدید آثار منتخب را با نام صاحب اثر منتشر خواهد کرد و  هر فرد می‌تواند همزمان در همه بخش‌ها شرکت کند.

مدرس دانشگاه ملی مهارت استان کرمانشاه در خصوص بخش پژوهشی – ویژه مشاوران، رابطان، کارکنان و اساتید گفت: بخش پژوهی شامل موضوعات تجارب شخصی، آموزشی، تربیتی و حرفه‌ای اساتید، حاصل از کار و تدریس، اقدام پژوهی، مقاله و تحلیل های کاربردی محتوای حاصل از مطالعه کتب مشاور و ویژه کارکنان مراکز مشاوره، اعضای هیأت علمی و اساتید می‌باشد.

عیسی‌پور به موضوع تجارب شخصی اشاره کرد و افزود: درون‌مایه و محتوای آثار، مبتنی بر محورهای جشنواره و مطابق با موضوعات باشد، از این رو موضوعات و محتوای نامرتبط از جشنواره حذف می‌شوند. در صورتی که اصالت اثر در هر یک از مراحل جشنواره احراز نشود، اثر از رقابت‌ها حذف خواهد شد. ارائه آثار به صورت گروهی امکان‌پذیر نیست و هر نفر می‌تواند فقط یک اثر به دبیرخانه جشنواره ارائه نماید.
وی ادامه داد:  آثار شرکت کنندگان نباید تاکنون در هیچ مسابقه یا جشنواره‌ای حائز رتبه شده باشند و  مشخصات صاحب اثر باید در ابتدای اثر بطور کامل درج شده باشدف اما مقالات ارسالی به زبان فارسی باشد.
مدرس دانشگاه ملی مهارت استان کرمانشاه تأکید کرد: مقالات ارسالی، تحقیقی و مستند و بر اساس معیارهای علمی باشند و  فایل متن مقاله با پسوند doc یا docx ارسال گردد.
که حجم مقالات از ۲۰ صفحه و تعداد کلمات مقاله حداقل ۴۰۰۰ کلمه و حداکثر از ۷۵۰۰ واژه بیشتر نباشد.
عیسی‌پور ادامه داد: مقالات با فاصله ۱ سانتی‌متر میان سطور و با تورفتگی نیم سانتی‌متر در سطر اول پاراگراف و به صورت خوانا، تایپ شده باشد.
وی افزود: کلیه متن مقاله با فونت BNazanin و اندازه فونت ها ۱۳ باشد.

مدرس دانشگاه ملی مهارت استان کرمانشاه  در خصوص ایده‌های خلاقانه این جشنواره گفت: درون‌مایه و محتوای آثار، مبتنی بر محورهای جشنواره و مطابق با موضوعات باشد، از این رو موضوعات و محتوای نامرتبط از جشنواره حذف می‌شوند و در صورتی که اصالت اثر در هر یک از مراحل جشنواره احراز نشود، اثر از رقابت‌ها حذف خواهد شد. ارائه آثار به صورت گروهی امکان‌پذیر نیست.
عیسی‌پور ادامه داد: هر نفر می‌تواند فقط یک اثر به دبیرخانه جشنواره ارائه نماید و آثار شرکت کنندگان نباید تاکنون در هیچ مسابقه یا جشنواره‌ای حائز رتبه شده باشندکه مشخصات صاحب اثر باید در ابتدای اثر بطور کامل درج شده باشد و مقالات ارسالی به زبان فارسی باشد.
وی افزود: مقالات ارسالی، تحقیقی و مستند و بر اساس معیارهای علمی باشند و فایل متن مقاله با پسوند doc یا docx ارسال گردد.
مدرس دانشگاه ملی مهارت استان کرمانشاه تأکید کرد: حجم مقالات از ۲۰ صفحه و تعداد کلمات مقاله حداقل ۴۰۰۰ کلمه و حداکثر از ۷۵۰۰ واژه بیشتر نباشد.
عیسی‌پور ادامه داد:  مقالات با فاصله ۱ سانتی‌متر میان سطور و با تورفتگی نیم سانتی‌متر در سطر اول پاراگراف و به صورت خوانا، تایپ شده باشد.
وی افزود:  کلیه متن مقاله با فونت BNazanin و اندازه فونت‌ها ۱۳ باشد.

مدرس دانشگاه ملی مهارت استان کرمانشاه در باره موضوع مقاله‌نویسی گفت: درون‌مایه و محتوای آثار، مبتنی بر محور های جشنواره و مطابق با موضوعات باشد، از این رو موضوعات و محتوای نامرتبط از جشنواره حذف می‌شوند و در صورتی که اصالت اثر در هر یک از مراحل جشنواره احراز نشود، اثر از رقابت‌ها حذف خواهد شد. چنانچه در تهیه مقاله، افرادی به صاحب اثر اصلی کمک کرده باشند، امکان درج اسامی ایشان در قسمت مشخصات صاحب اثر بلامانع است اما تقدیری از آن‌ها بعمل نخواهد آمد.
عیسی‌پور تأکید کرد: هر نفر می‌تواند فقط یک اثر به دبیرخانه جشنواره ارائه نماید. آثار شرکت کنندگان نباید تاکنون در هیچ مسابقه یا جشنواره‌ای حائز رتبه شده باشند و مشخصات صاحب اثر باید در ابتدای اثر بطور کامل درج شده باشد.
وی افزود: باید مقالات ارسالی به زبان فارسی باشد و مقالات ارسالی، تحقیقی و مستند و بر اساس معیارهای علمی باشند که فایل متن مقاله با پسوند doc یا docx ارسال گردد.
مدرس دانشگاه ملی مهارت استان کرمانشاه گفت: حجم مقالات از ۲۰ صفحه و تعداد کلمات مقاله حداقل ۴۰۰۰ کلمه و حداکثر از ۷۵۰۰ واژه بیشتر نباشد.
عیسی‌پور ادامه داد: مقالات با فاصله ۱ سانتی‌متر میان سطور و با تورفتگی نیم سانتی‌متر در سطر اول پاراگراف و به صورت خوانا، تایپ شده باشد.
وی افزود: کلیه متن مقاله با فونت BNazanin و اندازه فونت ها ۱۳ باشد

……………..

مدرس دانشگاه ملی مهارت استان کرمانشاه با اشاره به بخش رقابتی – ویژه مراکز مشاوره و کارکنان مراکز مشاوره برتر گفت: ویژه رابطین مشاوره و مشاورین طرح پات، کارنامه سلامت، طرح سرآغاز، طرح سیمای زندگی، پیشگیری از خودآسیبی و رفتارهای خودآسیب رسان، کانون های همیاران سلامت، وبینارها و کارگاه‌ها و …

عیسی‌پور  به شرایط و قوانین بخش فعالیت‌های ابلاغی مراکز و کارکنان مراکز مشاوره اشاره کرد و افزود: فعالیت‌های ابلاغی مرکز مشاوره، تربیت بدنی و سبک زندگی (طرح پات، کارنامه سلامت، طرح سرآغاز، پیشگیری از خودآسیبی و رفتارهای خودآسیب‌رسان، کانون‌های همیاران سلامت، وبینارها و کارگاه‌ها و …) و برای شرکت در این بخش، مسئولین مربوطه می‌بایست گزارشی از فعالیت‌های خود شامل طرح سرآغاز، طرح سیمای زندگی دانشجویی، طرح پات، کارنامه سلامت، کانون‌های همیاران سلامت، وبینارها و کارگاه‌ها و … که در بازه زمانی مرداد ماه ۱۴۰۲ لغایت اسفند ماه ۱۴۰۳ انجام داده اند را در قالب PDF در قطع A4 تهیه و ارسال نمایند.
وی در پایان افزود: حداکثر حجم فایل‌های ارسالی ۵۰ مگابایت می‌باشد و در ارسال گزارش فعالیت‌های مرکز مشاوره می‌بایست اسامی همه کارکنان فعال در آن حوزه درج گردد و جوایز این بخش بین افراد تقسیم می‌شود.

ر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فرشاد عیسی‌پور داور سومین جشنواره کشوری نشاط شد

اخبار مرتبط