به گزارش پایگاه تحلیلی-خبری درسانیوز به نقل از ایرنا ، وی افزود: مردم گرسنه هستند و آنها به غذای بیشتری نیاز دارند و باید به غزه محاصره شده آذوقه بیشتری وارد شود.
این آژانس در بخش دیگری با توضیح شرایط وخیم غذایی غزه اعلام کرد: مردم غزه برای بقا، یافتن غذا و آب هر روز مباره می کنند.
به گزارش پایگاه تحلیلی-خبری درسانیوز ایرنا, پیش از این رئیس امدادرسانی سازمان ملل ناامیدی از دریافت کمکها به غزه را تشریح کرد و با بیان اینکه بحران شدید گرسنگی میلیونها نفر را تحت تاثیر قرار داده است، گفت که غزه در «وضعیتی غیرممکن» قرار دارد.
مارتین گریفیتس، معاون دبیرکل سازمان ملل در امور بشردوستانه و هماهنگ کننده امداد اضطراری روز جمعه به وقت محلی گفت: «این یک وضعیت غیرممکن برای مردم غزه و کسانی است که سعی در کمک به آنها دارند.»
وی چالشهای ارائه کمک به مردم غزه را «بمبارانهای مداوم، جادههای آسیب دیده، تیراندازی به کاروانها و تاخیر در ایستهای بازرسی» را دانست و گفت: «کمک رسانی به غزه اصلا کار آسانی نیست. سه لایه بازرسی قبل از ورود کامیونها انجام میشود.»
آژانسهای سازمان ملل و سازمانهای امدادی میگویند که تعداد کامیونهایی که وارد غزه میشوند برای رفع نیازهای اولیه مردم کافی نیست.
پیش از جنگ، بر اساس گزارش سازمان ملل، به طور متوسط روزانه ۴۵۵ کامیون حامل کالاهای تجاری به غزه تحویل داده میشد.
این در حالی است که روز پنجشنبه در مجموع ۱۰۳ کامیون از طریق گذرگاه رفح از مصر وارد غزه شد که ۸۰ کامیون کمک رسانی و ۲۳ کامیون حامل کالاهای تجاری بودند.
همزمان ارتش اسرائیل روز پنجشنبه از ساکنان بیشتری خواست تا با ادامه حملات خود، بخشهایی از مرکز غزه را تخلیه کنند.
گریفیتس افزود: “جمعیت آسیب دیده و خسته در منطقه کوچکتری جمع شدهاند. جنگ باید متوقف شود. “
بر اساس گزارش وزارت بهداشت فلسطین، از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهرماه ۱۴۰۲) تاکنون ۲۱ هزار و ۳۲۰ فلسطینی بر اثر حملات رژیم اسرائیل به شهادت رسیده و تعداد مجروحان نیز به ۵۵ هزار و ۶۰۳ نفر رسیده است.