ماجرای ارزان فروشی دارو در فضای مجازی

کد خبر: 32993

به گزارش پایگاه تحلیلی-خبری درسانیوز به نقل از مهر،مینا آژوغ، سازمان غذا و دارو را مسئول صیانت از سلامت دارو دانست و گفت: قیمت دارو مشخص است و در سایت http://irc.fda.gov.ir/nfi نیز قابل مشاهده است. وی تأکید کرد: در چارچوب‌های قانونی، تخفیف در قیمت دارو مورد تأیید نیست، چرا که قیمت دارو مشخص است. آژوغ […]

به گزارش پایگاه تحلیلی-خبری درسانیوز به نقل از مهر،مینا آژوغ، سازمان غذا و دارو را مسئول صیانت از سلامت دارو دانست و گفت: قیمت دارو مشخص است و در سایت http://irc.fda.gov.ir/nfi نیز قابل مشاهده است.

وی تأکید کرد: در چارچوب‌های قانونی، تخفیف در قیمت دارو مورد تأیید نیست، چرا که قیمت دارو مشخص است.

آژوغ ادامه داد: اگر در دارویی اختلاف قیمت فاحش وجود داشته باشد، دو موضوع را برای آن متصور هستیم یا تفاوت خرید صورت گرفته است؛ مثلاً مراکزی خریدهای قبلی داشته باشند که در داروخانه‌ها معمولاً این اتفاق رخ می‌دهد اما این اختلاف قیمت چندان فاحش نیست.

وی تصریح کرد: تفاوت قیمتی که در فضای مجازی وجود دارد این شک را به وجود می‌آورد که داروی مورد نظر، غیر اصیل، تقلبی و قاچاق باشد و تحت عنوان یک اسم یا برند خاص به فروش برسد.

سرپرست اداره داروخانه‌های سازمان غذا و دارو افزود: این نگرانی وجود دارد که این داروها شرایط نگهداری مناسبی نداشته یا تاریخ گذشته و تحت عنوان یک داروی با اصالت به فروش برسد.

آژوغ با تأکید بر اینکه قیمت پایین یک دارو هیچ مزیتی ندارد، گفت: افراد می‌توانند برای دریافت قیمت یک دارو در سامانه تیتک به سایت http://irc.fda.gov.ir/nfi مراجعه کنند، همه اشکال دارویی و اجزای آن همراه با قیمت مصوب آن قابل مشاهده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *