به گزارش پایگاه خبری درسانیوز؛ مریم بابایی مجری توانمند کرمانشاهی برترین سخنران ایران در دومین جشنواره ملی مولانا شد و این بانوی کورد کرمانشاهی توانست عنوان نخست از بین ۲۰۰ سخنران، در فینال حضوری که از ۲۷ ام تا ۳۰ آبان در جزیزه کیش جریان داشترا کسب نماید و برای دیار بیستون آفتخارآفرینی نماید.
دومین جشنواره ملی گویندگی، اجرا و سخنوری مولانا، پس از برگزاری در سال ۱۴۰۰ و با دریافت بیش از ۹۰۰ اثر در شاخههای مختلف، این بار با حضور ستارگان بسیاری در حوزه هنر صدا و اجرا برگزار شد.
دومین جشنواره ملی گویندگی، اجرا و سخنوری مولانا که در سال ۱۴۰۰ با بیش از ۹۰۰ اثر در شاخههای مختلف همراه بود، برگزار در حالی برگزارشد این جشنواره در دانشگاه دامغان با همکاری وزارت علوم تحقیقات و فناوری و معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش گلیک خورد و مریم بابایی درخشید.
این رویداد ملی در بخشهای ذیل، آثار متقاضیان شرکت در جشنواره را دریافت کردند و در تابستان و پاییز ۱۴۰۲ برگزار شد.
بخش اصلی (آموزش، رقابت و جایزه)
الف) گویندگی (دکلمه – نریشن تیزر – خبر -روایت داستان)
ب) دوبله (فیلم – انیمیشن)
ج) اجرا و سخنوری (اجرای صحنهای و تلویزیونی – سخنرانی)
همچنین علاوه بر موارد بالا جلسات آموزشی با مربیان حوزه مربوطه، برگزاری ورکشاپ با حضور چهرههای سرشناس حوزه گویندگی، دوبله و اجرا، به همراه کارگاههای انتقال تجربه نیز برگزار شد.
در بخش اصلی جشنواره، در کنار مربیان مرتبط با هنر صدا و اجرا که به عنوان تسهیلگر در کنار متقاضیان حضور دارند، ورکشاپهایی با حضورچهرههای شناخته شده دوبله، گویندگی و اجرا برگزار شد؛ از چهرههای این بخش میتوان به محمدرض علیمردانی، امیرعلی نبویان، محمد بحرانی، پیمان طالبی، مژده لواسانی، سعید عسگرزاده اشاره کرد.
بخش جنبی (رقابت، جایزه) دومین جشنواره ملی گویندگی، سخنوری و اجرا مولانا که بدون فرایند آموزشی است شامل موارد زیر میباشد:
الف) پادکست
ب) نمایش صوتی
ج) دوبله
د) سایر تولیدات صوتی (دکلمه – تیزر و…)
بخش کودک و نوجوان
الف) آزاد (اجرا، دوبله، دکلمه)
ب) شاهنامهخوانی / مثنویخوانی (اجرا، گویندگی صوتی)
جشنواره ملی گویندگی، اجرا و سخنوری مولانا، مفتخر است که برای نخستین بار در کشور، بهعنوان یک رویداد مختص به هنر صدا و اجرا، برای آشنایی و نزدیکی نسل جدید فرزندان ایران زمین با ادبیات و شعر کهن فارسی، بخشی را ایجاد نموده تا کودکان و نوجوانان ضمن آشنایی با این مقوله ارزشمند، با خواندن و اجرای این اشعار، به پاسداری و زنده نگهداشتن میراثی گرانبها و چند صد ساله بپردازند و مریم باباییدر این بخش اول شد.