به گزارش پایگاه تحلیلی- خبری درسانیوز؛ مسعود پزشکیان در آیین تجلیل از مقام زن: باید به حقوق همه حتی دشمن احترام بگذاریم.
مسعود پزشکیان رئیس جمهور در آیین تجلیل از مقام زن گفت: زمانی که رسول خدا زندگی میکرد مرد بودن و پسر به دنیا آوردن مزیت بود و بچه دختر به دنیا آوردن باعث سرشکستگی و بی پایگی بود در چنین اوضاع و احوالی پیامبر خدا آنچه به عنوان ارث و فرزند داشت دختر بود. این نشان میدهد که در آن نگاه دختر جایگاه ویژهای در اعتقاد و باور ما دارد و این روز بسیار مبارک است.
وی افزود: در ذهنم حرفهای زیادی بود ولی خواستم اول اصولی را بگویم در قرآن آیات زیادی هست آیات متفادتی وجود دارد در مقابل بحث و دعوای آن زمان در مدینه و یهود و نصارا هر کسی ادعایی داشت قرآن میگوید ربطی به باورها و ایمان شما و اهل کتاب ندارد هر کسی کار بد کند، مجازات می شود.
پزشکیان با بیان اینکه تکذیب حق از ناآگاهی و جهل است، گفت: اینکه به حقوق انسانها مستقل از رنگ و نژاد باید احترام گذاشت یک باور اعتقادی است، پیامبران آمدند که حق را به رسمیت بشناسند. هر کسی در هر جایگاهی نخواهد حقوق دیگران را بپذیرد باید جلوی آن گرفته شود یا با منطق یا با قانون و یا با دعواهایی که در دنیا اتفاق میافتد. ربطی به این ندارد که چه کسی هستید هر کس خلاف و کار زشت کند مجازات می شود و هر کس کار صالح و درستی کند پاداش میگیرد.
رئیس جمهور گفت: قرآن میفرماید هر کسی که کار خوب بکند زن یا مرد و باور داشته باشد به بهشت میرود این باور را اگر بپذیریم اگر مشکلی پیش آمده در جامعه وظیفهمان است که حق را در جامعه پیاده کنیم و عدالت را در جامعه جاری کنیم. پیامبران هم برای همین آمدهاند فرقی ندارد زن است یا مرد، لر است یا کرد یا عجم یا عرب. ما اگر باور داشته باشیم رفتارمان را بر اساس مسیر حق تنظیم میکنیم. اگر نسل جدید حق میگوید حق با اوست و من باید خودم را با حق تطبیق دهیم. چه کسی ظالمتر از آن است که به خدا دروغ بگوید یا اگر راست آوردند آن را قبول نکند؟ کسی که حرف درست را بیاورد و حرف درست را بپذیرد، متقی است.
رئیس جمهور گفت: من اعتقادم بر این است که حزب نداریم، اجتماعات داریم اما حزب نداریم حزب یعنی اینکه وقتی به قدرت رسید، مشخص باشد چه سیاستهایی را میخواهد پیاده کند و این چیزی نیست که من حداقل در کشور دیده باشم باید بستر آن را ایجاد کنیم. باید به این گروهها احترام بگذاریم جمع شدن و با هم بودن یعنی توسعه.