راه‌اندازی «سلام پاکستان» به عنوان اولین برند ملی گردشگری پاکستان

کد خبر: 3627

پاکستان یک برند ملی گردشگری با عنوان «سلام پاکستان» را راه‌اندازی کرده است که اولین مورد برای کشوری است که با چالش‌های شدیدی دست و پنجه نرم می‌کند که بسیاری از آن‌ها در جبهه اقتصادی بوده‌اند.

به گزارش پایگاه تحلیلی‌- خبری درسانیوز: پاکستان یک برند ملی گردشگری با عنوان «سلام پاکستان» را راه‌اندازی کرده است که اولین مورد برای کشوری است که با چالش‌های شدیدی دست و پنجه نرم می‌کند که بسیاری از آن‌ها در جبهه اقتصادی بوده‌اند.
قبل از شروع همه‌گیری کرونا در سال ۲۰۱۹، صنعت سفر و گردشگری تقریبا ۱۵ میلیارد دلار در اقتصاد پاکستان سهم داشت که ۶ درصد از کل تولید ناخالص داخلی (GDP) این کشور در سال ۲۰۱۹ را تشکیل می‌داد.
با این حال، به دلیل تاثیر همه‌گیری، این رقم به طور قابل‌توجهی به ۱۱.۶ میلیارد دلار کاهش یافت که نشان دهنده تنها ۴.۴ درصد از تولید ناخالص داخلی پاکستان در سال ۲۰۲۰ است. علاوه بر این، تعداد مشاغل در بخش گردشگری از ۳.۶۳ میلیون در سال ۲۰۱۹ به ۳.۴۵ میلیون در سال ۲۰۲۰ کاهش یافت.
پتانسیل عظیم گردشگری پاکستان که شامل جاذبه‌های قابل توجهی مانند دومین کوه مرتفع جهان و تمدن باستانی دره سند و موهن‌جو دارو است، از اوایل دهه ۲۰۰۰ با نگرانی‌های امنیتی و بی‌ثباتی سیاسی مواجه بوده است.
در سال‌های اخیر، دولت تلاش‌هایی برای احیای اقتصاد گردشگری انجام داده است و راه‌اندازی برند سلام پاکستان نشان‌دهنده تعهد این کشور به ترویج بخش گردشگری متنوع خود است.
پارسال به مناسبت روز جهانی گردشگری، عارف علوی رییس‌جمهور پاکستان بر اهمیت گردشگری به‌عنوان مولد حیاتی درآمدهای ارزی، کاتالیزوری برای ایجاد شغل و ابزاری برای فقرزدایی تأکید کرد.
علوی توجه خود را به نقش خود در تقویت حس هماهنگی در میان مردمی از مناطق مختلف کشور جلب کرد. او بر لزوم تعیین اولویت‌های مشخص برای بهره‌برداری کامل از ظرفیت‌های گسترده بخش گردشگری تاکید کرد.
عمران‌خان نخست وزیر سابق پاکستان، طی سخنرانی خود در مجمع جهانی اقتصاد در داووس در سال ۲۰۲۰، به ظرفیت‌های عظیم گردشگری پی برد. برای تسهیل گردشگری، پاکستان یک تسهیلات روادید آنلاین را معرفی کرد که بعدا به ۱۹۱ کشور گسترش یافت. همچنین، این کشور به دنبال تدوین پیش‌نویس استراتژی و برنامه اقدام ملی گردشگری با همکاری ذی‌نفعان مختلف از بخش‌های دولتی و خصوصی است.
با اجرای سیاست‌ها و اقدامات دولت برای ترویج گردشگری داخلی و بین‌المللی، پاکستان قصد دارد تا سال ۲۰۳۰ تعداد بازدیدکنندگان را تا حدود ۳۰ درصد افزایش دهد.
این کشور همچنین در حال تبدیل شدن به یک مقصد سرمایه‌گذاری جذاب برای توسعه هتل‌های جدید است. قابل ذکر است، هیلتون و گروه هتل‌های رادیسون توافقنامه‌هایی را برای هتل‌های سطح بالا در این کشور امضا کرده‌اند و برنامه‌هایی برای معرفی اقامتگاه‌های دارای برند بین‌المللی دارند.
در نتیجه این ابتکارات، هتل‌های پاکستان از نظر اشغال و میانگین نرخ رشد قابل توجهی را شاهد بوده و انتظار می‌رود این روند مثبت در سال‌های آینده نیز ادامه یابد.

جمع‌بندی

زیبایی هنرهای بومی به خصوص صنایع دستی ایران باعث شده تا بسیاری از افراد از سراسر دنیا به آن علاقه داشته باشند. در برخی از نقاط دنیا این هنرهای زیبا را با استفاده از دستگاه‌ها و به صورت انبوه تهیه می‌کنند. در صورتی که نفس اصلی صنایع دستی همانطور که از نام آن نیز مشخص بوده این است که با دست و زحمت تهیه شود. بنابراین ممکن است بسیاری از افراد برای پیدا کردن صنایع دستی اصیل به مشکل برخورد کنند. خرید از فروشگاه‌های معتبر مانند فروشگاه صنایع دستی دوراونتاش باعث می‌شود تا بتوانید به راحتی به مرغوب‌ترین کالاها دسترسی پیدا کنید.

فروشگاه صنایع دستی دوراونتاش فعالیت خود را از شهرستان دزفول آغاز کرده و در حال حاضر بیش از سه دهه از شروع فعالیت آن می‌گذرد. ابتدا بیشتر تمرکز این مجموعه روی تولید انواع کیف با پارچه‌های سنتی و گلیم دستباف بود. از سال ۹۰ یعنی یک دهه پیش با تغییرات به وجود آمده در سیاست‌های این مجموعه، تاکید روی بالا بردن کمی و کیفی محصولات بوده است. این مجموعه سعی کرده تا به امروز که با تلفیق هنرهای اصیل ایرانی و نیاز جوانان امروزی محصولات بسیار متنوع و باکیفیتی را تولید کند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *