سونامی استعفا در تحریریه واشنگتن‌پست: ساکت باشید!

کد خبر: 43639

کارکنان تحریریه قبلاً پیش‌نویسی را به نفع معاون رئیس جمهور کامالا هریس تهیه کرده بودند اما تصمیم برای عدم انتشار توسط صاحب روزنامه یعنی بنیانگذار آمازون، جف بزوس گرفته شد.

به گزارش پایگاه تحلیلی‌- خبری درسانیوز؛ سونامی استعفا در تحریریه واشنگتن‌پست: ساکت باشید!

با شکستن سنت ۳۶ ساله و با تصمیم جف بزوس مالک واشنگتن پست، هیچ یک از اعضای هیأت تحریریه حق دفاع از کامالا هریس نامزد دموکرات‌ها را در انتخابات ندارند.

در تازه‌ترین موج استعفاها در هیأت تحریریه واشنگتن پست، دیوید هافمن روزنامه‌نگار با سابقه که هفته پیش جایزه پولیتزر را برد، نامه استعفای خود را همراه با مولی رابرتز منتشر کردند.

واشنگتن پست روز جمعه اعلام کرد که هیچ یک از نامزدهای ریاست جمهوری را تأیید نخواهد کرد و با شکستن سنت ۳۶ ساله خشم کارکنان، مشترکان و خبرنگاران سایر رسانه‌ها را برانگیخت.
روزنامه سپس مقاله‌ای را منتشر کرد که توسط دو خبرنگار نوشته شده بود و می‌گفت کارکنان تحریریه قبلاً پیش‌نویسی را به نفع معاون رئیس جمهور کامالا هریس تهیه کرده بودند اما تصمیم برای عدم انتشار توسط صاحب روزنامه یعنی بنیانگذار آمازون، جف بزوس گرفته شد.

در نامه‌های دو عضو مستعفی، از تصمیم روزنامه برای عدم حمایت از هریس انتقاد شده است و هافمن که هفته گذشته جایزه پولیتزر را به خانه برد، اولین‌بار در سال ۱۹۸۲ به روزنامه پیوست.

هافمن در نامه استعفای خود که در شبکه ایکس منتشر شد، نوشت: «من معتقدم ما با تهدید واقعی خودکامگی دونالد ترامپ روبرو هستیم. من این را غیرقابل دفاع و بی‌وجدانی می‌دانم که صدایمان را در این لحظه خطرناک از دست بدهیم.»

رابرتز، یکی دیگر از نیروهای قدیمی واشنگتن پست که برای اولین‌بار به عنوان کارآموز دانشجویی در حین تحصیل در دانشگاه هاروارد به این روزنامه پیوست، گفت به دلیل امتناع روزنامه از حمایت از هریس، استعفا می‌دهد.

رابرتز در نامه استعفای خود نوشت: من از هیأت تحریریه استعفا می‌دهم زیرا ضرورت حمایت از کامالا هریس علیه دونالد ترامپ از نظر اخلاقی کاملاً واضح است. بدتر از آن، سکوت ما دقیقاً همان چیزی است که دونالد ترامپ می‌خواهد.

گفتنی است بزوس، در ماه ژانویه، ویل لوئیس، رئیس سابق وال استریت ژورنال را علی‌رغم اعتراضات داخلی، به سمت مدیر عاملی واشنگتن پست منصوب کرد.

انتخاب وی به دلیل دخالتش در رسوایی موسوم به هک تلفن در بریتانیا، مورد انتقاد نیروهای واشنگتن پست قرار گرفت اما بزوس به حرف آنها گوش نکرد.

جالب اینجاست که در ماجرای اخیر، لوئیس ادعا کرده است که موضوع عدم حمایت از کامالا هریس را وی گفته و نه جف بزوس و تصمیم درستی گرفته تا واشنگتن پست را مانند سال‌های گذشته در انتخابات بی‌طرف نشان دهد.

او در ستونی نوشت که روزنامه سنت شکنی نکرده است، بلکه به رویه روزنامه از سال‌ها پیش در عدم حمایت از نامزدها بازگشته است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *