او در بخشی از سخنانش از شرکت حدود ۶۰۰ رسانه در بیست و چهارمین نمایشگاه رسانههای ایران خبر داد و اینکه فرآیند ثبتنام قطعی بهزودی انجام میشود.
مهدیپور با اشاره به توقف بعضی رویدادهای فرهنگی در دوران کرونا، در این زمینه به نمایشگاه مطبوعات اشاره کرد که حالا پس از ۶ سال با عنوان نمایشگاه رسانههای ایران برگزار میشود.
معاون مطبوعاتی وزیر ارشاد از توجه به گروههای تولید محتوا و دانشبنیانهای حوزه رسانه و همچنین «انسان رسانهها» و فعالان حوزه خبر در نمایشگاه امسال خبر داد.
راهاندازی بخش ویژه «غزه» هم در دستور کار نمایشگاه رسانههای ایران است که بر اساس آن نمایندگانی از رسانههای مختلف جهان حضور خواهند داشت. همچنین از تعدادی چهره رسانهای خارجی با هدف آموزش برای حضور در نمایشگاه دعوت شده است.
مهدیپور گفت: بخش دیگر نمایشگاه، رسانههای بینالملل است که با توجه به تحولات منطقه و طوفانالاقصی غرفه ویژهای به این منظور در نظر گرفته شده و رسانههای بینالمللی از قطر، قطر، ترکیه و همچنین کشورهای اروپایی حضور پیدا خواهند کرد.
معاون امور رسانهای وزارت ارشاد درباره برگزاری کارگاههای تخصصی در جریان نمایشگاه امسال هم چنین اظهار کرد: تعداد قابل توجهی نشست تخصصی با موضوع هوش مصنوعی، سواد رسانه، کتابهای رسانهای، اقتصاد رسانه و انتقال تجارب روزنامهنگاری در این نمایشگاه پیشبینی شده است.
نمایشگاه رسانههای ایران ۱۴۰۲ از ۲۹ بهمن ماه به مدت چهار روز در مصلی تهران آغاز به کار میکند و این تاریخ یک هفته مانده به انتخابات است.
بر این اساس در نشست خبری نمایشگاه، پرسشی درباره تاثیر نمایشگاه رسانههای ایران بر حضور و مشارکت مردم در انتخابات پیشرو پرسیده شد که مهدیپور چنین پاسخ داد: نمایشگاه رسانهها در برگزاری پرشور انتخابات اثرگذار خواهد بود و به تبادل ایدهها و نظرها خواهد انجامید. حوزههای رسانهای هم پیشبینی لازم را در این زمینه کردهاند.